© Mima, disseny i nova mèdia
Historiador Palau, 4
03730 Xàbia (Alacant)
info@mima.net

Pau Cruanyes

Gerent i direcció artística

Mima es un estudi de disseny a càrrec de Pau Cruanyes, dissenyador industrial de Xàbia (Alacant) — Espanya. La seua activitat és variada i contempla l’anàlisi de la identitat corporativa i el treball editorial, a més de portar a terme campanyes de comunicació gràfica i disseny de llocs web.

“Treballem al costat dels nostres clients implicant-nos d’una manera personal i professional per a que la comunicació siga original, clara i eficaç. La filosofia de Mima parteix d´una premissa bàsica: intentar reinventar-nos en cada encàrrec i fer-ho de forma que la creativitat siga el fil conductor de treballs que no considerem acabats fins que les idees no estan completament assolides. Quan treballem en un projecte, ens agrada que ens agrade i ens agrada que agrade. Si un treball pot estar ben fet no hi ha motiu per a que no estiga.”

A banda Pau, també explora en el camp de l’art amb obres generades per ordinador (tendència coneguda com art generatiu o art digital… present en tota la història de la informàtica). A partir de formules matemàtiques, programació i imatges, crea obres, normalment abstractes. En elles l’art en sí mateix és el fet d´escriure les regles per a que l’ordinador siga l’encarregat de pintar sobre el llenç; sorprenent moltes vegades al creador i a l’espectador. En el seu lloc web més lliure www.prettyorange.com es pot trobar una mostra d’aquestes obres.

Cèsar Palazuelos

Community & Social Media Manager

Cèsar Palazuelos el responsable de la part de continguts online de Mima. Des de fa més de 6 anys treballa en el camp de la comunicació i d’un temps enrere està especialitzant-se en el posicionament de marques (empreses, entitats, particulars,…) en Internet.

“Ens agrada que parlen bé dels nostres amics-clients en Internet. Per això, creem continguts per a webs, dinamitzem blogs, optimitzem la presència en xarxes socials (Facebook, Twitter, LinkedIn,…), pensem en idees per a vídeos (YouTube, Vimeo),…. Estem convençuts que si el Senyor Google té una bona imatge dels nostres amics-clients aconseguirem que les seues marques tinguen una millor reputació. La identitat digital d’una marca és la targeta de visita del futur. Si la crees ara, aniràs per davant de la resta”.

A més de les tasques de Community & Social Media Manager de Mima, Cèsar Palazuelos també s’esplaia en el seu blog, El Comunicable, en què escriu sobre Relacions Públiques i Comunicació. També parla, conversa i escolta en Twitter.